Om os

Om os

Umiddelbart skulle bloggen gerne give et udtryk for hvem vi er, hvad vi mener – og hvordan vi lever. Men det kan jo være du gerne vi læse om hvad vi er for nogen, sådan hvis vi selv skulle sige det.

Da eventyret om Dubai starter, bor vi i en af Danmarks ældste huse på Fyn, Uglebjerg Gamle Mølle. Huset er en gammel vandmølle med historie der strækker sig tilbage i 1500-tallet hvor det bliver bygget af lokale munke. De første nedskrevne dokumenter på møllen er fra 1559 hvor den første gang overdrages. Der findes lidt mere materiale om huset på wikipedia, hvis du skulle være nysgerrig.

Vi flyttede ind på møllen i 2007 hvor vi har gået og istandsat lidt efter behov. Hovedhuset har vi ikke gjort alverden ved, andet end at sørge for at det nærmest står som nyt udvendigt, eftersom det er det der kan skræmme mange når man overtager et hus af ældre dato – der sågar har bindingsværk og stråtag! Indvendig var hovedhuset i rigtig fin stand, men vi har skiftet lidt vinduer, hoveddør og bragt entreen ind i det nye årtusinde med en ordentlig overhaling.

Ladebygningen havde det ikke godt da vi overtog den, men efter at have fået nyt stråtag og fået en komplet ombygning indvendig udgjorde den i nogle år vores hjemmearbejdsplads der består af en reception, mødelokale og stort åbent kontor og studie.

Idag bor vi i Dubai og vi har ikke fortrudt omvæltningen selvom der har været mange udfordringer på vejen.

Fotografen

Esmée er oprindeligt fra Nyborg hvor hun har boet indtil 2004 hvor adressen blev fælles i Svendborg. Da hun var mindre blev hun altid set med et kamera i hånden, og det var derfor naturligt at få sig en uddannelse som fotograf. En drøm som kom der kom papir på i begyndelsen af 2013.

De sidste tre år i Danmark gik med at være selvstændig fotograf sideløbende med studiet. Kunderne har primært indenfor dyreverdenen, og vi har rejst rundt i hele landet på udstillinger for at deltagerne kunne få nogle gode billeder med hjem. Da vi i 2011 endelig afsluttede ombygningen af laden til studie, blev der endelig plads til et ordentlig hjemmestudie, og forretningen kunne fortsætte derfra.

Udover foto, har mode også en stor betydning.  Tasker og sko er ofte et samtaleemne, og der bliver fulgt rigtig godt med på ebay og trendsales for de helt rigtige handler.

Udvikleren

Emmett har været lidt af en nomade hele sit liv, men hvis hjem er hvor hjertet er, så føler han sig nok mest som Svendborgenser eller Thuriner. Han er uddannet på Tietgen Business College i 2004, og har de seneste mange år været en masse spændende projekter igennem. Det er blevet alt lige fra tele- til forsikringssystemer, virtual reality, spil og andre sjove eksperimenter derind imellem.

Udover programmeringen som tager en hel del af tiden, både som arbejde – men også på hobbyplan – ligger interessen også i de lidt sjovere biler. Med en forkærlighed til Porsche, er det både dyrt og træls og bo i et afgiftsplaget land som Danmark, og det er en af de ting der bliver rigtig sjove ved at komme et sted hen hvor bilerne koster det de er værd.

Kort om siden

Vi har lavet hjemmesiden her for at give andre lidt oplysning og blod på tanden hvis man også går og leger med tanken om at udforske et nyt land. Det behøves ikke nødvendigvis at være med Dubai som destination, for mange af tankerne bag vil uanset stedet være de samme. Hvad med familien? Hvad med kæledyrene? Hvad med arbejdet? Uanset om der står Dubai eller Sidney – så vil der være en del fællestræk ved beslutningen.

Det er også meningen at siden kan bruges som en reminder til os selv om netop hvad det var vi tænkte og forventede da vi tog afsted. Om tre, frem eller måske ti år bliver det skægt at se tilbage på om vores livssyn og de ting vi værdsætter har ændret sig – for mon ikke?

Venner og familie har også mulighed for at bruge siden her som en logbog over de større hændelser end den konstante ligegyldige information der flyder på de sociale netværk fra os.

Men uanset om du er familie, venner, kollega eller tilfældig forbipasserende skal du i al fald være velkommen, og vi håber at du kan bruge vores indlæg og artikler til noget 🙂